Ajankohtaisia uutisia

Tammer-Tukun PR-päivää vietettiin Flamingossa

Odotettu PR-päivä esitteli tulevan kevään ja kesän herkullisimmat tuoteuutuudet niin grilleistä, sisustuksesta kuin keittiö- ja saunatuotteistakin.

Tammer-Tukun PR-päivän kutsuvieraat toivotti tilaisuuteen tervetulleiksi tikibar-teemainen sisutus, joka sai hymyn kareilemaan ihan jokaisen kasvoilla. Ulkona paukkuvasta pakkasesta huolimatta. Upeasti toteutettu iloittelu oli tosin vain alkusoittoa muiden osastojen ehkä hiukan hillitymmille, mutta sitäkin inspiroivimmille tuote-esittelyille.

Rento-saunatuotteiden osastolla näkyi vahvasti SUOMI 100-teema ja Maku Kitchen Life osastolla hääräsivät kotikokkauksen mullistavan Sous vide -laitteen kimpussa "kokkiveljekset" Risto Mikkola ja Henry Lepist, tarjoten maistiaisia perinneruoista uudella, ajanmukaisella tvistillä. Mustang -grilllaustuotteet herättivät odotetusti kiinnostusta tapahtuman kävijöissä ja veivät ajatukset tulevan kesän parhaisiin hetkiin.

Tilaisuuden tarjoilusta vastasi Arto Rastas Catering, joka oli loihtinut Suomi 100 -teeman ympärille vähäintäänkin maistuvan menun ja näyttävän esillepanon.

Lämmin kiitos kaikille tilaisuudessamme vierailijoille!

20170207_132343_webKYU_8898 web

Palaa otsikoihin