Ajankohtaisia uutisia

1.11.2017 14.22

Tammer-Tukku on saanut Menestyjä-sertifikaatin

Menestyjä-yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva talousrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Kauppalehden tutkimus- ja analyysiyksikkö Balance Consulting analysoi vuosittain yritysten suorituskykyä tilinpäätöstietojen perusteella. Analyysissä yrityksen taloudellista menestystä tarkastellaan kuuden eri osa-alueen mukaan. Yritys on menestyvä, jos sen kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja riskinsietokyky ovat kunnossa. Vertailussa yritystä verrataan oman kokoluokkansa muihin yrityksiin.

Menestyjä-sertifikaatti edellyttää, että yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoon, ja kertoo yrityksen talouden olevan vakaalla pohjalla. Taloudeltaan vahvat yritykset ovat luotettavia ja haluttuja yhteistyökumppaneita sekä vakaita työnantajia. Menestyjäluokitus on osoitus siitä, että yrityksen johto ja organisaatio toimivat tehokkaasti ja yrityksestä löytyy tarvittavaa liiketoimintaosaamista.

Menestyjat_2017_rgb_FI


Palaa otsikoihin