Ajankohtaisia uutisia

30.1.2018 12.30

Syksy/talvi 2018-2019 -näyttelymme on alkanut!

Tule tekemään kaikki hankinnat saman katon alta. Tuleva syys- ja talvikauden valikoimamme saa innoituksensa huurteisesta metsästä, boheemeista ja värikkäistä graafisista muodoista sekä pehmeästä, skandinaavisesta slow life -trendistä. Lisäksi esittelemme täysin uudistetun perustavaraosastomme.

Uusi näyttelymme tarjoaa jälleen kaiken oleellisen syys- ja talvikauden kauppaan. Kylmältä ja märältä suojaavat asusteet ovat täynnä upeita yksityiskohtia. Kauniit koristevalot ja lyhdyt tuovat valoa ja tunnelmaa pimeään vuodenaikaan. Tunnelmallinen joulu syntyy puolestaan perinteikkään punaisen joulun elementeistä tai elegantin vaaleista sävyistä ja säihkeestä. Näyttelyssämme intoudutaan myös tekemään itse mitä erilaisimpia tonttumaailmoja sekä tietysti ne kaikista kauneimmat lahjapaketit. Ennen joulusesonkia heittäydytään juhlimaan hirveä Halloween, pyhäinpäivään hiljentymistä unohtamatta.

Syys- ja talvikaudella vietetään paljon aikaa sisällä kodin lämmössä. Tämä näkyy trendeissä. Näyttelyssämme pääset tutustumaan suureen valikoimaan kaupallisia tuotteita kotoilun rakastajille. Mattojen, sisustustekstiilien ja kovan sisustustavaran mallistomme on rakennettu huolella useiden trendiennusteiden mukaan. Mukana ovat myös kodinhuollon tärkeät tuotteet. Lumitöitä on mukava tehdä kunnollisilla välineillä ja kotia kunnostaa oikeilla tarvikkeilla. Myös mm. autoilutuotteet ovat hyvin edustettuina pienraudan ohella.

Kotoilun lisäksi vapaa-ajan käyttäminen ulkona liikkumiseen on yhä suositumpaa. Pulahtaisiko avantoon, lähtisikö jäälle tai pulkkamäkeen? Vapaa-ajan osastomme kattaa tietysti myös suositut fitness- ja joogatuotteet sekä suosikkituotteet syksyn ja talven retkeilyyn. Otamme myös turvallisuuden vakavasti, joten olemme panostaneet suureen valikoimaan erilaisia heijastintuotteita.

Tervetuloa valmistautumaan uuteen kauteen! Ole yhteydessä myyntiimme ja sovi ostotapaaminen.

nayttelyuutinen_tammikuu_2018


Palaa otsikoihin