Ajankohtaisia uutisia

12.1.2018 15.12

Olemme osa amfori-järjestöä

Tammer-Tukku on jäsenyrityksenä amfori–järjestössä, jonka tavoitteena on edistää vapaata ja vastuullista kaupankäyntiä. Amfori BSCI:n avulla varmistamme, että toimitusketjumme työolot ovat arvojemme mukaiset.

Amforin tavoitteena on kehittää maailmaa, jossa kaikki kaupankäynti luo hyvinvointia kaikille. Avoimen ja kestävän kaupan johtavana globaalina järjestönä amfori tuo yhteen yli 2 000 jälleenmyyjää, maahantuojaa ja brändiä sekä kansallisia järjestöjä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on jopa yli triljoonaa euroa.

Amfori BSCI tarjoaa meille käytännöllisen toimintamallin ja työkalut, joiden avulla voimme kehittää vastuullisuutta hankintaketjussamme. Amfori BSCI:n vaatimukset perustuvat ihmisoikeuksiin ja työoloihin liittyviin kansainvälisesti hyväksyttyihin vaatimuksiin, kuten ILO:n, YK:n ja OECD:n julistuksiin ja sopimuksiin.

Hyvinvoinnin lisääminen ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti toimiminen ovat suurimmat globaalit haasteemme. Yksittäisen yrityksen on vaikea ratkaista ongelmia yksinään, mutta yhdessä voimme vaikuttaa ja saada aikaan positiivisia muutoksia.

Lisätietoa: http://www.amfori.org/


Palaa otsikoihin