Över 4 000 kunder väljer en Tammer-Tukku-produkt varje timme

– året runt

Tammer-Tukku, som grundades 1954, är ett av de ledande företagen för konsumtionsvaror i norra Europa. Vårt breda produktsortiment består av nästan 20 000 lättsålda konsumtionsvaror, som sträcker sig från de nyaste modevarorna och nyheterna till vardagsprodukter.


Vi omsätter över 80 miljoner euro och är mycket stolta över att kunna ge arbete till nästan 180 välutbildade konsumtionsvaruproffs. Tammer-Tukku är ett fullständigt familjeägt företag som nu drivs av den tredje generationen. Vi tror på långvarigt samarbete, både med våra kunder och med våra andra samarbetspartners.


Ett besök i våra inspirerande visningslokaler erbjuder det bästa sättet att utforska vårt breda sortiment

Vår primära visningslokal, som erbjuder över 7000 m2 och är belägen i Finlands hjärta, är både inspirerande och imponerande. En av de största visningslokalerna i norra Europa är verkligen värd ett besök. Ett konstant förnyat urval av nästan 20 000 lättsålda konsumtionsartiklar ses bäst på plats bredvid vårt högkvarter i Tammerfors. Vi välkomnar er även att besöka vår sekundära visningslokal i södra Sverige för en smygvisning på vårt sortiment.


Vår lojala och trogna kundbas är vår bästa referens

Hos Tammer-Tukku ser vi våra kunder som långvariga samarbetspartners. Denna filosofi genomsyrar hela vår organisation och återspeglas av våra kunders lojalitet. Vår kundbas täcker de ledande återförsäljningskedjorna för konsumtionsvaror i norra Europa och Baltikum. Tammer-Tukku-produkter marknadsförs för närvarande i över 20 länder. Utöver vårt breda sortiment, värderar även våra kunder möjligheten att lägga EDI-beställningar såväl som beställningar i containerstorlek.


Ett verkligt globalt inköpsnätverk som är tillgänglig via en pålitlig partner

Årtionden av internationell erfarenhet och en position som industripionjär i norra Europa har resulterat i ett konkurrenskraftigt inköpsnätverk. Långsiktiga relationer med producenter och tillverkare över hela världen gör det möjligt för oss att erbjuda ett extremt brett sortiment med en utmärkt relation pris/kvalitet.