Joka tunti yli 4 000 kuluttajaa Pohjois-Euroopassa
valitsee Tammer-Tukun tuotteen

Vuonna 1954 perustettu Tammer-Tukku Oy on yksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Jatkuvasti uusiutuva lähes 20 000 tuotteen valikoimamme kattaa kuluttajan tarpeet hittituotteista kotona päivittäin käytettäviin tuotteisiin. Liikevaihtomme on yli 83 M€ ja olemme ylpeitä voidessamme työllistää lähes 200 kuluttajatuoteammattilaista. Jo kolmannessa polvessa toimivana perheyrityksenä uskomme pitkiin asiakassuhteisiin ja yhteistyökumppanuuksiin.

Paras tapa tutustua valikoimaamme on inspiroivissa näyttelyhuoneissamme

Yli 9 000 m2:n päänäyttelyhuoneemme Tampereella on sekä inspiroiva, että vaikuttava. Eräs Pohjois-Euroopan merkittävimmistä ja suurimmista näyttelyhuoneista on äärimmäisen kattava esitellen jatkuvasti uusiutuvaa, lähes 20 000 tuotteen valikoimaamme. Toivotamme teidät tervetulleeksi myös Ruotsin toimipisteemme yhteydessä olevaan näyttelyhuoneeseemme.


Laaja ja uskollinen asiakaskuntamme on paras käyntikorttimme

Tammer-Tukussa asiakkuussuhde merkitsee kumppanuutta. Kumppanuusajattelu korostuu toiminnassamme ja näkyy jopa vuosikymmeniä kestävinä asiakkuussuhteina. Asiakaskuntamme kattaa Pohjoismaiden ja Baltian johtavat vähittäismyyntiketjut. Tuotteitamme myydään yli 20:ssä maassa. Asiakasuskollisuudemme taustalla on laajan valikoiman lisäksi nopearytminen EDI-tilauksiin perustuva kaupankäynti sekä mahdollisuus useiden täysien konttien toimituseriin.


Maailmanlaajuinen hankintaverkosto ulottuvillasi yhden kumppanin kautta

Vuosikymmenten kuluttajatuotekokemus ja maailmanlaajuinen hankintaverkosto takaavat tuotteidemme haluttavuuden sekä menekin. Uranuurtajuus maahantuonnissa ja tuotannossa on tuonut tuloksenaan kattavan ja äärimmäisen kilpailukykyisen hankintaverkoston.


Moderni logistiikkakeskuksemme takaa sujuvat toimitukset ympäri vuoden

Yli 30 000 m2:n logistiikkakeskuksemme mahdollistaa merkittävienkin tavaraerien käsittelyn ja sujuvan jakelun ympäri vuoden. Tästä kertoo yli 5000 TEU:n tavaravirta, joka kulkee logistiikkakeskuksemme läpi vuosittain. Toimivan logistiikan takana ovat yli 75 logistiikan huippuammattilaista, joiden ensisijaisena päämääränä on asiakastyytyväisyys.